Маленька кухня - як продумати інтер'єр?
Hilari | [Topic Starter] Создан: 16 Сен. 2024, 18:53:20 |
Ось уже кілька тижнів я думаю над тим, як облаштувати нашу невелику кухню. Простору зовсім мало, але так хочеться зробити її не тільки зручною, а й затишною. Постало питання, як правильно розмістити меблі та техніку, щоб усе було під рукою, але при цьому не створювало відчуття тісноти. Я чула про різні рішення для маленьких просторів, наприклад, кутові шафи чи багатофункціональні меблі. Але чи варто їх використовувати? Можливо, у когось є досвід з облаштування маленької кухні? Які матеріали, кольори та прийоми допоможуть візуально збільшити простір? Буду вдячна за поради щодо зонування і планування, адже хочеться, щоб навіть на маленькій площі кухня виглядала стильно й була функціональною! |
Darmison | #385 Комментировал: 21 Сен. 2024, 23:15:08 |
Я нещодавно стикався з тією ж проблемою, коли облаштовував невелику кухню в нашій квартирі. На щастя, знайшов на цьому сайті багато корисних порад про дизайн маленької кухні Щодо кутових шаф та багатофункціональних меблів — це дійсно хороші варіанти. Ми самі встановили кілька кутових шаф, і це значно допомогло зберегти простір. Ще важливо вибирати світлі кольори для стін і меблів, адже вони створюють відчуття більшої площі. Для підлоги та фартуха я обрав матеріали з гладкою, глянцевою поверхнею — вони відбивають світло і роблять приміщення візуально просторішим. Якщо говорити про зонування, то ми вирішили зробити відкриті полиці в поєднанні з високими шафами до стелі. Це допомагає використовувати вертикальний простір і зберігати усе необхідне під рукою. Функціональність — ключ до облаштування маленьких кухонь, і багатофункціональні рішення тут дійсно допомагають. |
cahyode | #511 Комментировал: 21 Ноя. 2024, 12:40:23 |
Зараз теж обираю меблі, цікавлять тумби кухонні, де краще замовити? |
aymmofa | #512 Комментировал: 21 Ноя. 2024, 12:41:15 |
Коли ми вирішили оновити меблі на кухні, насамперед звернули увагу на тумби, адже вони створюють основу для зручності в приготуванні їжі та зберіганні. Після ретельного вибору зупинилися на меблевій фабриці «МАКСІ-МЕБЛІ». Купили кілька кухонних тумб |
Написать ответ
Оставлять комментарий может только зарегистрированный пользователь. Пройдите регистрацию и зайдите обратно на форум.